ubat ketiak yang bulu-bulu lebat,euwwwww

Well hello there!!!

Nyah kalau balik rumah suka sangat duduk depan tv sebab masa di hostel jarang sangat layan tv.Kalau tak hostel lappy tu macam tv dah.Segala benda paranormal ada dalam lappy tu,bahan buat kerja tak banyak mana pun.Heh.

Kena pulak nyah ni kaki download yang berjaya selepas berjaya mengerjakan tanaman di farmville suatu ketika dahulu.

Well.Ada satu hari ni.Isi utamanya nyah tengok tv.

Kemudiannya abah nyah lalu depan nyah sambil ambil satu alat canggih.Dia chereh chereh ( sound effek ni ) chereh chereh lagi then sapu di rambut.Chereh chereh lagi sampai puas hati.

Masalahnya nyah tak puas hati ni.Memang tak puas hati.

Nyah tengok benda yang abah nyah chereh chereh tu sama dengan Remy Ishak pegang dalam iklan tv.Musykil dah ( bunyi cengkerik sikit )

Tengok sekali sah.Sah memang sah.Soheh dah.Memang sama.

Produk yang sama.Yang buat nyah tension abah nyah sapu di kepala,Remy Ishak pulak buat-buat sapu bawah lengan dia.

 

Panas hati abahnya.Dua beranak tu dah pakai macam tu dua hari.Yang pakai rabun yang tolong beli masuk dalam troli pulak pakai ambik tak baca.Terbaik.

4 anak murid:

Aimi dan Pakcik Hashim said... []

hahaha
busuk ah rambut abah ko
ketiak ko busuk kan

.alie. said... []

@Rozami

tak ada tak ada.
baru beli weiiiii...

:P

armouris said... []

lagi info tentang bulu lebat di SIHAT SELALU - Hirsutism - Wanita Bulu Lebat

armouris said... []

lagi info tentang bulu lebat di SIHAT SELALU - Hirsutism - Wanita Bulu Lebat