giler-giler cikgu muda

Nyah sedang mengalami kesengsaraan kepala lutot akibat jatuh waktu ujian amali PJ.I'm such clumsy girl!! :(

Tido tadi pun macam esok x da hari dah,bangun-bangun gelong2 kepala otak.I got sms from my lil sis : today is hanani besday n we got two cake to her...

why it must be two n no cake for me..
gaggagag~geget kepala lutot sendiri

Couple weeks ago are such very2 busy day for me and the science class too,trying hard like a lubricant girl running around da field for hockey tournament.we got a big big Ben achievement in giving others team score...




lalalala~

This week we got test for PJ,this is xtvt which is will tiring our body and it is.there are some lebam2 in my body..huk3

Esok nak balik,kaki ini sudah penat bawak kereta manual,rindu n malas nak masuk gear dan cuak untuk naik bukit bila muatan kereta penuh di belakang.B'coz of that saya sangat takut untuk masuk ke bandar Jerteh.

Seyes,bila angkut lebih muatan kat belakang dengan kancil mula la gelebah,mesti akan ada tempat y slack tengah jalan.( kenapa sorang-sorang vontot besar dgn nada annoying~huh)
Ini akan berlaku apabila ada lima penumpang dibelakang..

Ok,you name it as i'm not cekap yet.

I'm stuck for this kuala besut for 3 weeks and it really irritating me enough. My brain saturated with this O2 area ( ini x da kena mengena k)

Saya mahu pulang,melakukan ops pembersihan nilai yang terdapat pada slip bank seperti kata kak puding roti..heee~

Wanna pampered myself before get ready for exam that will be visiting us in 3 weeks more.

Dalam sakit kepala,sempat lagi mengutuk orang tu,bangun tido terus meluru ke lappy dengan selekehnya,YM maniac..

You all jangan la jadi begitu,desperedo sgt dgn on9,once ur life without internet,u will feel like wanna sawan2 buih2 mulut..macam kucing hilang anak,bini mati laki,macam fahrin terpaksa lepaskan scha, keep bla222222

Malam ini kalau boleh anak-anak ayam dan nyah nak pergi makan besar,bukan melacur di lorong haji taib k...(apa barang lorong haji taib,hik3~)


macam mana nak melacur dengan muka samseng jalanan.tak layak.

p/s : nak balik





3 anak murid:

Maya Ayam said... []

kekdahnya nak ajak anak murid melarch!hehehe..

.alie. said... []

ahaaaa~cikgu maya

Neutral Daily said... []

Salam,

Artikel yang menarik..
Jika tak keberatan layari Neutral Daily sekarang dan linkkan blog kami di blog anda.
Terima Kasih..

"Informasi Neutral Tanpa Kepentingan"
http://neutraldaily.blogspot.com/