siapa yang gila?

Tengahari semalam,mai kazen,Qamarina ada minta tolong temankan dia ke bandar Kota Bharu,maklumlah KB sekarang dah bertukar wajah,dia akut sesat.Kami ke KBTC yang ada Parkson tu.


Dah banyak lot kedai masuk.Kalau tak salah sampai 5 tingkat.Tapi tak pelik pun sebab dia lagi kecik dari KBMall.Kami pusing-pusing je.Sini tak leh lawan KBMall mungkin sebab masih baru dan tak banyak pilihan.Dengan kata lain kurang happening.


Lagipun nak berbelanja di Parkson tak ramai orang Kelantan mampu.Saya sendiri pun rela membeli belah di Pantai Timur jika berada di dalam bandar.( The Store aq langsung x minat,hidup segan tak mau-mau )


Sebelum pulang mai kazen ni kena tegur kat pak cik yang gilo.(mereng)


OG : Tu,sambil menunjukkan pada sesuatu.


Q:Blurring


OG:J*b**


Q: Terkejut sambil mula kelam kabut memeriksa.


Alie,arina dan syamin tergelak terbahak-bahak di tepi jalan.Tak tahan.Mia kazen ingat zip dy terbuka,tu yang kelam kabut.


Pak cik tu tak salah bagi saya.Sebab tolong tegur untuk kebaikan,kan?????.At least mai kazen akan alert apabila memilih pakaian.HU3~Moral of the story : Jangan pakai jeans jika tuuut anda ehemmm atau tolong pakai baju yang labuh untuk menutup area tersebut.rindu bau hujan bukan banjir.
notakakiku: terbiasa pakai track bila keluar gara-gara peraturan maktab.

0 anak murid: